Aviva torna férfiaknak - Termékenység javítás természetesen

Mi az Aviva módszer?

Az idő múlása, a helytelen életmód a férfiak testére is rombolóan hat. A szövetek elgyengülnek, leépülnek és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése is súlyos betegségeket, elváltozásokat okozhat.

Az Aviva Módszer Egyszerű 18 gyakorlata segít a prosztata- és potenciaproblémákon, valamint a renyhe bélműködést is megszünteti, amely szintén sok betegség kiinduló forrása. Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlata rendkívül jó eredményeket hoz az ülő munkát végző férfiaknál, mert esetükben a vérkeringés fokozása elsődleges feladat. A mozgás a szövetek energiaszintjét növeli. A felgyorsult vérkeringés hatására a toxinok csökkennek, így mindenképpen regeneráló, fiatalító hatást vált ki.

A Férfiak Gyakorlatai a prosztata és potenciagondokon kívül megnövelik a spermiumok életképességét és számát is. Az izmok speciális beszorítása és ellazítása, illetve a talp reflexzónáinak ingerlése támogatja a férfi szervek működését, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait és fokozza a szexuális teljesítő képességet. 

A medencealapi izom egy tenyérnyi területen, vízszintesen – elöl a szeméremcsont, hátul a gerinc alsó szakasza között – kifeszülő, tudatosan irányítható izomcsoport. Ezek az izmok közreműködnek az ürítési funkciók akaratlagos szabályozásában (nyitásában-zárásában), az alhasi szervek alátámasztásában, rögzítésében, lezárásában és a szexualitásban.

Ezen izmok között találunk harántcsíkolt izmokat is, melyeket képesek vagyunk irányítottan mozgatni és a rendszeresen végzett tornával fejleszthetők, erősíthetők. Viszont, ha nem edzzük őket, az évek során elvesztik erejüket, záró és tartó funkciójukat, vagyis leépülnek, mint minden harántcsíkolt izomszövet.
Az Aviva torna gyakorlatai támogatják a férfi szervezetet abban, hogy az izmok és az idegek összehangoltan tudjanak dolgozni, annak érdekében, hogy ne alakuljon ki pl. inkontinencia vagy merevedési zavarok.

Aviva torna gyakorlatok:

A tornagyakorlatok célja, hogy az úgynevezett „Dolgozó Zónában”, ami combközéptől köldökig tart, felserkentse a vérkeringést, miközben aktivál olyan belső elválasztású mirigyeket, mint pl. a pajzsmirigy, csecsemőmirigy vagy az agyalapi mirigy. Ezt dinamikus medencebillentésekkel, csípőforgatásokkal, a kézfejek beszorításával és elernyesztésével illetve az akupresszúrás pontok aktív masszírozásával éri el. Az Aviva torna abban különbözik a PC izmok erősítésétől, hogy míg az előbbi a gátizmok mozgatására koncentrál, az Aviva gyakorlatok a teljes testet átmozgatják, serkentik a vérkeringést és erősítik az izomzatot is nyaktól a lábujjakig.

Hatásmechanizmus:

Az alhasi izmok, a medence, a gát, a farizmok, a lapockák közötti izmok és a nyak speciális megmozgatásával húzásával az Aviva torna:

 • fokozza az artériás vérkeringést, így több vitamin és hormon jut az alhasi szervekbe és a ” Dolgozó zónába”
 • serkenti a vénás vérkeringést, aminek köszönhetően a felesleges anyagcseretermékek, salakanyagok és szén-dioxid eltávolítása felgyorsul
 • az izmok feszítésével és ellazításával masszírozza, munkára készteti a belső elválasztású mirigyeket
 • aktiválja a nyirokrendszeri keringést
 • erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot és regenerálja a kötőszöveti rendszert
 • stimulálja a bőrfelszíni reflexpontokat

Mire jó a rendszeresen végzett Aviva torna?

 • A termékenység fokozására spermiumszám növelésével
 • A spermiumok mozgékonyságának, életképességének fokozására
 • Prosztatagondok, prosztatamegnagyobbodás megelőzésére, a kialakult tünetek csökkentésére
 • Potenciagondok megelőzésére és mérséklésére
 • Stresszinkontinencia kialakulásának megelőzésére, megszüntetésére
 • Az ülő életmód ellensúlyozására
 • A vérkeringés fokozására az alhas és a medence területén
 • Emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként, az életminőség javítására

Aviva Torna gyakran ismételt kérdések

Első körben a férfiaknak is érdemes elsajátítani az Aviva Egyszerű Módszert, a nőkkel együtt. Ha szükség van még támogatásra, akkor fél év tornázás után ajánlott megtanulni a külön férfiaknak kifejlesztett gyakorlatsort. 

Nem. Ebben az estben kérlek mindketten jelentkezzetek be a tanfolyamra.

Tanuld meg támogatni tested öngyógyító képességét!
Az Aviva Torna gyakorlataival egy életen át tudod támogatni a nemi egészségedet, a hormonháztartási egyensúlyodat és a termékenységedet.
Csatlakozz a Változás Műhely közösségéhez!

☉ Sikertörténetek
☉ Aviva Torna alkalmazása, működése
☉ Rendszeres kérdezz-felelek
☉ Női EGÉSZség, nőiesség és sok minden más.

Csatlakozz a Változás Műhely közösségéhez!

Kérd a heti hírlevelünket, amely abban segít, hogy:

☉ Erőt meríthess mások sikertörténeteiből
☉ Tanulhass az aviva torna legjobb alkalmazásáról
☉ Megismerd az Aviva Torna működésével és hatásával kapcsolatos tudnivalókat
☉ Hírt kapj az Aviva Torna foglalkozásokról
☉ Részt vehess az Aviva Tornával kapcsolatos kérdezz-feleleken
☉ Támogasd magad a nőiességedhez való kapcsolódásban