Aviva tanfolyam online - betanító 4 órás alaptanfolyamok

A 4 órás, intenzív Aviva Tanfolyamon elsajátíthatod az Aviva torna gyakorlatokat melyeket utána a gyakorló órákon közösségben, vagy akár önállóan, otthon is elvégezhetsz.

Technikai előkészületek

Zoom-on keresztül történik a foglalkozás, melyet innen tudsz letölteni: https://zoom.us/ A csatlakozáshoz szükséges linket a bejelentkezés utáni pár percen belül küldjük emailben.

A részvételhez olyan eszközre van szükséged, amelyen van kamera és mikrofon, és elég nagy a képernyője ahhoz, hogy jól lásd a gyakorlatokat. A foglalkozás során a kamera legyen bekapcsolva, ez feltétele a részvételnek.

Mivel érdemes még készülnöd?

Könyv: Aviva Módszer Nőknek és Férfiaknak I-es kötet legújabb kiadása
Öltözék és eszközök: Sportolásra alkalmas ruházat, egy jógaszőnyeg vagy matrac, egy szék, ami könnyen mozdítható, egy pénzérme, legalább 1 liter ivóvíz és egy kevés nassolni való. Sportcipőre nincs szükség, meleg zokniban javasolt végezni a gyakorlatokat.
Helyigény: 4 lépés egyik, 2 lépés másik irányban.

Miért jó az online Aviva Torna Tanfolyam?

2020 óta online tartom a tanfolyamokat és az a tapasztalatom, hogy ez a formátum ugyanolyan hatékony, sok esetben még hatékonyabb is tud lenni, mint a személyes találkozó.

A tornatermi órák során sem úgy tanítjuk a gyakorlatokat, hogy odamegyünk egyesével minden résztvevőhöz és emeljük a lábát vagy kézzel csavarjuk a csípőjét. Azt hiszem nagyon furcsán néznének rám a résztvevők, ha így tanítanánk a tornát….

Személyes oktatás alkalmával is a szavainkkal kell elérni, hogy mindenki azt a mozdulatot végezze, amit és ahogyan kell.

Természetesen vannak dolgok, amiben az online óra különbözik. Van, aki nem szereti a számítógépeket, számukra először furcsa lehet az elektronikus „intimitás”. 😉 Ha ebbe a típusba tartozol, érdemes úgy alakítani a tanfolyam idejére a környezetet, hogy lehetőleg ne zavarjanak meg külső ingerek (pl. a családtagok járkálása, beszélgetése) és minden figyelmed a tanfolyamra tudd irányítani.

Online oktatás során a gyakorlatokat oktató videók segítségével dolgozzuk fel, ezért én folyamatosan tudlak figyelni és javítani a mozdulataidat, amikor szükséges.

A képernyőn mindenki egymás mellett látszik, vagyis mindig látszol, nincs olyan, hogy más felé fordul a tekintetem. Azonnal kilóg, ha valaki másként mozdul, mint a többiek. Ezért, ha nem helyes a mozdulat, biztosan elcsípem, és segítek, hogy rögtön tudd javítani és jól rögzüljön.

Mindent szépen felépítünk, lépésről lépésre, mozdulatról-mozdulatra. Útközben sok ellenőrzőpontot is megtanítok, ami segít, hogy ott helyben látszon, ha valami nincs a helyén. Ezeket később is elő veheted, bármikor, amikor saját magadat szeretnéd leellenőrizni, hogy valóban jól és hatásosan végzed-e a mozdulatokat.

Folyamatosan névre szóló és pontos javaslatokkal segítelek, hogy valóban a tiéddé váljon ez a gyönyörű mozgássor. Ez akár ijesztő is lehet, de ne aggódj sok szeretetbe és segítőkészségbe ágyazva mennek majd a javaslatok.

Ez egy biztonságos hely. Azért jövünk itt össze, hogy nőkként tegyünk a saját egészségünkért. Ennek nagyon fontos része az, hogy jól érezzük magunkat.

Jó kezekben leszel. 🙂 S mindig csak az első alkalom ijesztő, utána viszont imádni fogod, hogy az otthonodból tornázhatsz.

Ha bizonytalan vagy a technikában, írj vagy hívj és segítünk.

Szeretnél még többet megtudni az ONLINE Aviva tanfolyamokról? Kattints IDE

Online Aviva Torna Tanfolyam - Vélemények

Aviva Torna Tanfolyam gyakran ismételt kérdések

Nem, a Változás Műhelynél csak online Aviva tanfolyamra van lehetőség.

Az Aviva tanfolyamon még nem egyhuzamban csináljuk végig a gyakorlatokat, hanem szétbontva meg-meg állva. Ezért lesz időd útközben pihenni.

Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel, az Aviva Módszer oktatására nem.

Ha szeretnéd megtanulni a tornát itt tudsz jelentkezni az Aviva módszer tanfolyamra

Személyre szóló, kifejezetten a Te egészségügyi helyzeteddel kapcsolatos bővebb információt kérhetsz emailben: hello@valtozasmuhely.hu.

Várlak szeretettel az órákon!

Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.