fbpx

BETANÍTÓ 4 ÓRÁS ALAPTANFOLYAMOK

Az Aviva torna gyakorlatokat egy 4 órás tanfolyamon sajátíthatod el és utána gyakorló órákon közösségben, vagy akár önállóan, otthon is végezheted őket.

Induló tanfolyamok:
  • 2022 máj 20, pén, 17:00-21:00 (ONLINE)
  • 2022 máj 27, pén, 17:00-21:00 (ONLINE)

A tanfolyam részvételi díja 20 000Ft / fő.

Regisztrációd csak akkor végleges, ha a tanfolyam díját befizetted!

FONTOS! A 2 lépcsős biztonsági fizetési szabályok bevezetése miatt elképzelhető, hogy a jelentkezési űrlap kitöltése után az OTP Simple Pay rendszere nem ajánlja fel a kártyás fizetést. Ez egy banki technikai hiba, amiért elnézést kérek. 
Ebben az esetben utalással tudod rendezni a részvételi díjat illetve a könyv árát:

Balassai Krisztina OTP 11716015-21453575

IBAN: HU35117731020051202000000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB

Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Szeretnél még többet megtudni az ONLINE oktatásról? Kattints IDE

IMG_0351
Induló tanfolyamok:
  • 2022 máj 20, pén, 17:00-21:00 (ONLINE)
  • 2022 máj 27, pén, 17:00-21:00 (ONLINE)

Online tanfolyamon is meg tudom majd pontosan tanulni a gyakorlatokat?

 

2020 márciusa óta online tartom a tanfolyamokat és az a tapasztalatom, hogy ez a formátum ugyanolyan hatékony, sok esetben még hatékonyabb is tud lenni, mint a személyes találkozó.

A tornatermi órák során sem úgy tanítjuk a gyakorlatokat, hogy odamegyünk egyesével minden résztvevőhöz és emeljük a lábát vagy kézzel csavarjuk a csípőjét. Azt hiszem nagyon furcsán néznének rám a résztvevők, ha így magyaráznám a tornát…. 🙂

Személyes oktatás alkalmával is a szavaimmal kell elérnem, hogy mindenki azt a mozdulatot végezze, amit és ahogyan kell. 🙂

Természetesen vannak dolgok, amiben az online óra különbözik. Van aki nem szereti a számítógépeket, számukra először furcsa lehet az elektronikus “intimitás”. J  Ha ebbe a típusba tartozol, érdemes úgy alakítani a tanfolyam idejére a környezetet, hogy lehetőleg ne zavarjanak meg külső ingerek (pl. a családtagok járkálása, beszélgetése) és minden figyelmed a tanfolyamra tudd irányítani.

Nekem pedagógus végzettségem és több mint 10 éves oktatói tapasztalatom sokat segített az elmúlt hónapokban egyrészt abban, hogy távoktatásban is meg tudjam alapozni a kényes témák megbeszéléséhez szükséges bizalmat, másrészt pedig hogy a magyarázatokat kifejezetten az interaktív formátumra adaptáltam.

Ma már azt látom, hogy az online oktatásnak sok előnye van a személyes órákkal szemben.

A régi tornázók közül sokan jeleztek már vissza, hogy a karantén óta még jobban értik 1-1 gyakorlat lényegét. A tornázóknak ugyanis általában sokat segít, hogy az instrukciókat a megszokott környezetükben hallják, ahol a későbbiekben nélkülem is tornáznak majd.

Egy példa: “Hajolj előre 90 fokos szögben, karok oldalsó középtartásban.”

Ha csak 45 fokban hajol előre, a tornateremben azzal tudok tovább segíteni, hogy “Hajolj még jobban előre” vagy ” A fejed a popsid vonalában legyen”. Ezt vagy meg tudja csinálni az illető, vagy nem, de hazavinni és otthon pontosan olyan mértékben előre hajolni, már nehéz. A karok pontos helyzetét eltalálni pedig még nehezebb…

Az online órán ezzel szemben így hangzik az instrukció: ” Hajolj előre 90 fokos szögben, a homlokod érjen hozzá a zöld kanapé támlájához, a karok oldalsó középtartásban, a tenyereket fektesd rá a fehér asztal lapjára”

Ezt megjegyezni is könnyebb és azáltal, hogy eszközt ad az önellenőrzéshez így pontosabbá, biztonságosabbá is teszi a gyakorlást.

Szeretnél még többet megtudni az ONLINE oktatásról? Kattints IDE

alap3

Amit érdemes magaddal hozni:

  • Kényelmes, tornázásra alkalmas ruhában gyere, vagy át tudsz öltözni az öltözőben. Vastag zokni vagy tutyi szükséges, mert cipő nélkül tornázunk.
  • Matracok, plédek vannak a teremben, ha komfortosabbnak érzed, hozz magaddal törölközőt.
  • A tanfolyam alatt érdemes sokat inni, javaslom, hozz magaddal egy nagy üveg ásványvizet.
  • Ha speciális diétát tartasz vagy tudod, hogy hirtelen leesik a vércukrod, hozz valami nasit vagy szendvicset amit bármikor elővehetsz

A tanfolyamon megvásárolhatod az otthoni tornázáshoz szükséges legújabb kiadású Aviva könyvet is 4900Ft-ért.

Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel, az Aviva Módszer oktatására nem.

Ha szeretnéd megtanulni a tornát itt tudsz jelentkezni az Aviva módszer tanfolyamra

Személyre szóló, kifejezetten a Te egészségügyi helyzeteddel kapcsolatos bővebb információt kérhetsz emailben: jancsu@gmail.com vagy hívd a +3670-386-7111 számot.

Várlak szeretettel az órákon!

Balassai-Jancsurák Kriszti

Kapcsolat

 

Telefonszám:    +36 70-386-7111
Email:    jancsu@gmail.com
Cím: 1011 Budapest, Bem rakpart 6.
Változás Műhely Facebook