fbpx

BETANÍTÓ 4 ÓRÁS ALAPTANFOLYAMOK

Az Aviva torna gyakorlatokat egy 4 órás tanfolyamon sajátíthatod el és utána gyakorló órákon közösségben, vagy akár önállóan, otthon is végezheted őket.

2022 július 13. óta szülési szabadságon vagyok.
Szeretettel ajánlom Hajzer Erzsébet Aviva oktatót magam helyett:
www.avivatorna.hu

A tanfolyam részvételi díja 20 000Ft / fő.

Regisztrációd csak akkor végleges, ha a tanfolyam díját befizetted!

FONTOS! A 2 lépcsős biztonsági fizetési szabályok bevezetése miatt elképzelhető, hogy a jelentkezési űrlap kitöltése után az OTP Simple Pay rendszere nem ajánlja fel a kártyás fizetést. Ez egy banki technikai hiba, amiért elnézést kérek. 
Ebben az esetben utalással tudod rendezni a részvételi díjat illetve a könyv árát:

Balassai Krisztina OTP 11716015-21453575

IBAN: HU35117731020051202000000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB

Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Szeretnél még többet megtudni az ONLINE oktatásról? Kattints IDE

IMG_0351
2022 július 13. óta szülési szabadságon vagyok.
Szeretettel ajánlom Hajzer Erzsébet Aviva oktatót magam helyett:
www.avivatorna.hu

Online tanfolyamon is meg tudom majd pontosan tanulni a gyakorlatokat?

 

2020 márciusa óta online tartom a tanfolyamokat és az a tapasztalatom, hogy ez a formátum ugyanolyan hatékony, sok esetben még hatékonyabb is tud lenni, mint a személyes találkozó.

A tornatermi órák során sem úgy tanítjuk a gyakorlatokat, hogy odamegyünk egyesével minden résztvevőhöz és emeljük a lábát vagy kézzel csavarjuk a csípőjét. Azt hiszem nagyon furcsán néznének rám a résztvevők, ha így magyaráznám a tornát…. 🙂

Személyes oktatás alkalmával is a szavaimmal kell elérnem, hogy mindenki azt a mozdulatot végezze, amit és ahogyan kell. 🙂

Természetesen vannak dolgok, amiben az online óra különbözik. Van aki nem szereti a számítógépeket, számukra először furcsa lehet az elektronikus “intimitás”. J  Ha ebbe a típusba tartozol, érdemes úgy alakítani a tanfolyam idejére a környezetet, hogy lehetőleg ne zavarjanak meg külső ingerek (pl. a családtagok járkálása, beszélgetése) és minden figyelmed a tanfolyamra tudd irányítani.

Nekem pedagógus végzettségem és több mint 10 éves oktatói tapasztalatom sokat segített az elmúlt hónapokban egyrészt abban, hogy távoktatásban is meg tudjam alapozni a kényes témák megbeszéléséhez szükséges bizalmat, másrészt pedig hogy a magyarázatokat kifejezetten az interaktív formátumra adaptáltam.

Ma már azt látom, hogy az online oktatásnak sok előnye van a személyes órákkal szemben.

A régi tornázók közül sokan jeleztek már vissza, hogy a karantén óta még jobban értik 1-1 gyakorlat lényegét. A tornázóknak ugyanis általában sokat segít, hogy az instrukciókat a megszokott környezetükben hallják, ahol a későbbiekben nélkülem is tornáznak majd.

Egy példa: “Hajolj előre 90 fokos szögben, karok oldalsó középtartásban.”

Ha csak 45 fokban hajol előre, a tornateremben azzal tudok tovább segíteni, hogy “Hajolj még jobban előre” vagy ” A fejed a popsid vonalában legyen”. Ezt vagy meg tudja csinálni az illető, vagy nem, de hazavinni és otthon pontosan olyan mértékben előre hajolni, már nehéz. A karok pontos helyzetét eltalálni pedig még nehezebb…

Az online órán ezzel szemben így hangzik az instrukció: ” Hajolj előre 90 fokos szögben, a homlokod érjen hozzá a zöld kanapé támlájához, a karok oldalsó középtartásban, a tenyereket fektesd rá a fehér asztal lapjára”

Ezt megjegyezni is könnyebb és azáltal, hogy eszközt ad az önellenőrzéshez így pontosabbá, biztonságosabbá is teszi a gyakorlást.

Szeretnél még többet megtudni az ONLINE oktatásról? Kattints IDE

alap3

Amit érdemes magaddal hozni:

  • Kényelmes, tornázásra alkalmas ruhában gyere, vagy át tudsz öltözni az öltözőben. Vastag zokni vagy tutyi szükséges, mert cipő nélkül tornázunk.
  • Matracok, plédek vannak a teremben, ha komfortosabbnak érzed, hozz magaddal törölközőt.
  • A tanfolyam alatt érdemes sokat inni, javaslom, hozz magaddal egy nagy üveg ásványvizet.
  • Ha speciális diétát tartasz vagy tudod, hogy hirtelen leesik a vércukrod, hozz valami nasit vagy szendvicset amit bármikor elővehetsz

A tanfolyamon megvásárolhatod az otthoni tornázáshoz szükséges legújabb kiadású Aviva könyvet is 4900Ft-ért.

Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel, az Aviva Módszer oktatására nem.

Ha szeretnéd megtanulni a tornát itt tudsz jelentkezni az Aviva módszer tanfolyamra

Személyre szóló, kifejezetten a Te egészségügyi helyzeteddel kapcsolatos bővebb információt kérhetsz emailben: jancsu@gmail.com vagy hívd a +3670-386-7111 számot.

Várlak szeretettel az órákon!

Balassai-Jancsurák Kriszti

Kapcsolat

 

Telefonszám:    +36 70-386-7111
Email:    jancsu@gmail.com
Cím: 1011 Budapest, Bem rakpart 6.
Változás Műhely Facebook