Szabó Kitti vagyok, Okleveles Aviva módszer oktató.

Rólam

Tudtad? A helytelen táplálkozás, a stresszes életmód, az ipari kozmetikumok, vegyszerek, az érzelmi leterheltség és a mozgásszegény életmód mind negatívan befolyásolhatják testünk hormonális egyensúlyát. Hatásukra a legkülönfélébb egészségügyi panaszok jelentkezhetnek, mint pl.:

  • fájdalmas esetleg elhúzódó menstruáció, erős vérzés
  • ciszták, endometriózis, mióma
  • egyéb daganatos elváltozások
  • kismedencei gyulladások
  • meddőség, vetélés
  • súlygyarapodás
  • pattanások, szőrösödés, hajritkulás
  • változó korral járó kellemetlen tünetek (hőhullámok, gyengeség, vérzészavarok)
 

A hormonális egyensúly visszaállítása mesterséges hormonkezelések nélkül egy időigényesebb, több odafigyelést és önfegyelmet igénylő folyamat, de lehetséges! ☻

Azért dolgozom, hogy más nőket is arra inspiráljak, hogy vegyék saját kezükbe a termékenységüket és egészségüket. Szeretném, ha egyre több nő figyelne tudatosan az egészségére ezért oktatom az Aviva módszert, ami a hormonális egyensúly helyreállítását, a belső elválasztású mirigyek betegségeiből való gyógyulást és az általános egészségmegőrzést támogatja.

Segítem a gyermekre vágyó, egészségtudatos és nemi egészségükért tenni akaró nőket az útjukon, hogy saját magukért, természetes módon tehessenek testi, mentális és érzelmi síkon.

Lassan egy évtizede, folyamatosan tanítom az Aviva Tornát. Ez idő alatt rengeteg nő életútjának és egészségének a támogatásában volt részem. Szerteágazó és a nemi egészség széles területére kiterjedő esetekkel találkoztam és támogattam nőket az Aviva Torna sikeres alkalmazásában a saját céljuknak megfelelően. Számtalan sikertörténethez járulhattam hozzá.

Az elmúlt évek egyik legmegtisztelőbb eredménye, hogy kialakíthattam egy Aviva Oktatói Csapatot, és ma már olyan nőkkel együtt tanítom és adom tovább ezt a gyönyörű módszert, akik szintén elhivatott és magas szintű képviselői a módszernek.

A sok évnyi oktatás során felgyülemlett tapasztalatomat már az oktatói csapatomnak is átadhattam és ezzel egységesen a legmagasabb színvonalú élményt tudjuk biztosítani. Valamint együtt, csapatként egyre szerteágazóbb az össz-tapasztalatunk is. Összeadódnak az egyéni erősségeink és még több szempontból tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak.

Az egész csapatunk számára egytől-egyig fontos, hogy valóban figyelmes és kiemelkedően magas színvonalú, valóban szakszerű oktatásban és ezzel egyidőben igazán jó élményben legyen része minden kedves hölgynek és férfinak, aki nálunk tanul és velünk szeretne tenni az egészségért.

Az Aviva Tornán túl a női nemi egészség és természetes termékenység a specialitásom, amin tisztán természetes módszerek mentén, funkcionális és alternatív medicinát alkalmazva dolgozom.

Aviva Tornán kívüli, további munkásságomról a www.KittWell.com weboldalon olvashatsz.

4 órás betanító online Aviva Torna alaptanfolyamok:

Csatlakozz a Változás Műhely közösségéhez!

☉ Sikertörténetek
☉ Aviva Torna alkalmazása, működése
☉ Rendszeres kérdezz-felelek
☉ Női EGÉSZség, nőiesség és sok minden más.

Csatlakozz a Változás Műhely közösségéhez!

Kérd a heti hírlevelünket, amely abban segít, hogy:

☉ Erőt meríthess mások sikertörténeteiből
☉ Tanulhass az aviva torna legjobb alkalmazásáról
☉ Megismerd az Aviva Torna működésével és hatásával kapcsolatos tudnivalókat
☉ Hírt kapj az Aviva Torna foglalkozásokról
☉ Részt vehess az Aviva Tornával kapcsolatos kérdezz-feleleken
☉ Támogasd magad a nőiességedhez való kapcsolódásban

Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.