Aviva Torna Gyik

A gyakorló óra napján 18:00 – 18:15 között fogjuk küldeni a linket emailben.

Természetesen! Nem gond, ha máshol végezted az Aviva tanfolyamot.

Első körben a férfiaknak is érdemes elsajátítani az Aviva Egyszerű Módszert, a nőkkel együtt. Ha szükség van még támogatásra, akkor fél év tornázás után ajánlott megtanulni a külön férfiaknak kifejlesztett gyakorlatsort. 

Nem. Ebben az estben kérlek mindketten jelentkezzetek be a tanfolyamra. 

Nem, a Változás Műhelynél csak online Aviva tanfolyamra van lehetőség. 

Az Aviva tanfolyamon még nem egyhuzamban csináljuk végig a gyakorlatokat, hanem szétbontva meg-meg állva. Ezért lesz időd útközben pihenni.

Sok inszeminációra vagy lombik programra készülő nő végzett nálam Aviva tanfolyamot. A visszajelzéseket figyelembe véve látszik, hogy az Aviva módszer támogatja a termékenységet és a testet ilyen esetekben is. 

Az Avivát végző nők körében sokkal jobbak az eredmények, ami abban mutatkozik meg, hogy hány petesejtet tudnak leszívni és abból később hány ültethető vissza. 

Viszont egy dolgot fontos megjegyezni. A tüszőérési folyamat 3-5 hónap hosszúságú a petefészkeidben. Ebből a 3-5 hónapból a lombik vagy inszeminációs stimuláláson csak az utolsó pár hetet tudják segíteni. A öbbi a te kezedben van! Ott csak te tudsz serkenteni a tüszőérési folyamaton, melyre testmozgás szempontjából az Aviva torna a legjobb. 

Igen, menstruáció alatt is részt vehetsz az Aviva órákon. Egy kivétel van ez alól, mégpedig az, ha endometriózisod van.

Ha teljesen új számodra az Aviva torna és korábban még nem végezted, akkor kérlek ne állapotosan kezdd el! Ilyenkor nem javasolt már új fajta mozgásformát bevezetni. 

Amennyiben az Aviva torna már a teherbeesés előtt része volt az életednek, akkor folytathatod a tornát, amennyiben azt érzed, hogy a tested már megszokta ezt a mozgást és a torna alatt, valamint az azt követő 24 órában nem jelentkezik feszülés hasi tájékon. 

Egyéni konzultációra nincs lehetőség. Az apróbb kérdéseidet a gyakorló órák előtt és után tudod megbeszélni Kittivel. Amennyiben egy témában szeretnéd jobban kikérni Kitti véleményét, úgy ajánlom a két hetente megtartandó Facebook élőt. Ilyenkor elküldheted kérdéseidet Kittinek, ő pedig egy élő keretein belül kifejti azokat. 

Az általános tanács az, hogy figyeld a tested és érezd meg, hogy támogatólag hat-e vagy sem.

Csatlakozz a Változás Műhely közösségéhez!

☉ Sikertörténetek
☉ Aviva Torna alkalmazása, működése
☉ Rendszeres kérdezz-felelek
☉ Női EGÉSZség, nőiesség és sok minden más.

Csatlakozz a Változás Műhely közösségéhez!

Kérd a heti hírlevelünket, amely abban segít, hogy:

☉ Erőt meríthess mások sikertörténeteiből
☉ Tanulhass az aviva torna legjobb alkalmazásáról
☉ Megismerd az Aviva Torna működésével és hatásával kapcsolatos tudnivalókat
☉ Hírt kapj az Aviva Torna foglalkozásokról
☉ Részt vehess az Aviva Tornával kapcsolatos kérdezz-feleleken
☉ Támogasd magad a nőiességedhez való kapcsolódásban

Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.