Farkas Ágnes - Aviva Módszer Oktató

Farkas Ágnes

Aviva Módszer Oktató

Ismerj meg

Farkas Ágnes ma már 5 gyermekes Aviva oktató vagyok, aki ennek a módszernek köszönheti a sikerét.

A munkám mellett a sport mindig is része volt az életemnek. Éltem és hittem, hogy sporttal az ember egész testére és elméjére hatással lehet. Nekem a változás mindig a fizikai síkon kezdődött el és úgy haladtam befelé. Egészségesnek éreztem magam és úgy gondoltam fitt életet élek. Nem éltem stresszmentes életet, rendszeresen mozogtam és egészségesen táplálkoztam. Sajnálatos módon azonban több cisztát is felfedeztek a petefészkemen. Egy fél éves vizsgálódás után, egy egyszerű laparoszkópiás beavatkozásra készültem, amiből végül az intenzív osztályon ébredtem és már csak egy petefészkem volt. Akkor megijedtem, hogy talán többet nem is lehet gyermekem, hogy a hormonháztartásom teljesen felborult, és az orvos kötelezőleg fogamzásgátlót írt fel. Fél év tabletta szedés után, abbahagytam a gyógyszert, és újra cisztáim lettek. Tudtam, hogy innen már természetes módszerrel kell tovább mennem a gyógyulás útján. Szerencsésen megismerkedtem az Aviva Módszerrel, aminek a filozófiája azonnal megfogott. Egy új életstílust és szemléletet adott. Ahhoz segített hozzá, hogy lássam, meg tudjuk magunkat gyógyítani és képesek vagyunk kordában tartani a „természet erőit”, a fókuszban a mozgással.

Miért fontos számomra, hogy továbbadhassam az Aviva Tornát másoknak?

Az a szenvedély vezérel a tanításban, hogy egy egyszerű és megtanulható gyakorlatsor segítségével nem csak helyrehozhatjuk a női egészségünket, de meg is tarthatjuk azt.

Azt gondolom mindenkinek ismernie kellene ezt a módszert, hogy a teste működése felett uralkodhasson.

Aviva Oktatói szuperképességeim

  1. Hitelesség: Én is ennek a módszernek a segítségével gyógyultam meg.
  2. Oktatói készség: Közel húsz éve tanítok mozgásformákat, így több módon tudom elmagyarázni egy-egy mozdulat kivitelezését. Végzett sportoktató, Jóga oktató, LYB oktató vagyok.
  3. Tudásszomj: Folyamatosan bővítem a tudásom, hogy támogathassam vendégeimet a céljaik elérésében. Ezért képzem magam gyógytornásznak.

Tanított Módszerek a Változás Műhelyen

• Aviva Torna Tanfolyam

• Aviva Torna alap 18 gyakorló óra

Tanítványaim mondták rólam

Közelgő foglalkozások, ahol találkozhatsz velem

Tanfolyamok
Gyakorló órák
Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.