Szabó Kitti

Hivatalos Aviva Módszer Oktató

Ismerj meg

2015 óta a szenvedélyem a női testünk működésének megértése és a természetes, tudatos és saját kezünkben lévő módszerekkel való támogatása.

A Változás Műhely és KittWell tulajdonosa és vezetőjeként gyermekre vágyó és nemi egészségükért tenni akaró nőket tanítok olyan módokra, mellyel saját maguk tudnak természetes és tudatos módon tenni a termékenységükért, nemi egészségükért testi, mentális és érzelmi síkon.

Funkcionális és Integratív szemléletű módszereket tanítok, mellyel holisztikus és természetes módon tudjuk támogatni a női EGÉSZséget.

Az Aviva Tornát 2016 óta tanítom, mint hivatalos Aviva Módszer oktató és azóta több ezer nőt volt szerencsém támogatni a módszer elsajátításában és saját céljuknak való lehető legjobb és leghatásosabb alkalmazásában.

Mára már én felelek a Változás Műhely Aviva oktató csapatáért, a szakmai kérdések megválaszolásáért és a szakszerű és emberséges élményért, amit együtt nyújtunk a hozzánk látogató hölgyek számára.

Az Aviva Oktatói csapatommal mind azért dolgozunk, hogy más nőket is arra inspiráljunk, vegyék saját kezükbe a termékenységüket és egészségüket, tanuljanak meg hatni a menstruációs ciklusukra, nemi egészségükre és a gyermekvállalási szándékukra az Aviva Torna segítésével.

Miért fontos számomra, hogy továbbadhassam az Aviva Tornát másoknak?

Az Aviva Torna szerintem egy olyan tudás, amit minden nőnek ismernie és gyakorolnia kellene. A torna végzésével felerősítjük testünk öngyógyító képességeit, kapcsolódunk a saját belső női erönkhöz, kezünkbe vesszük a saját egészségünket, elmélyíthetjük a kapcsolatot önmagunkkal és így sokkal kiteljesedettebb és egészséges nőkként élhetjük életünket. Szerintem a világnak most erre van szüksége. Olyan nőkre, akik kapcsolatban vannak önmagukkal, kézben tartják az egészségüket és az életüket, s így egészséges és tápláló talajai saját életüknek, a párkapcsolatuknak, gyermekeiknek és otthonaiknak.

Aviva Oktatói szuperképességeim

  1. Felkészültség: Rendkívül felkészülten és mélyrehatóan tudlak segíteni a női nemi egészség és természetes termékenység serkentés témakörében.
  2. Életvidámság: Vidám és játékos tanítóként várlak. Velem még akkor is jól fogod érezni magad, ha kényelmetlen számodra ez a témakör.
  3. Emberi érintés: Valóban odafigyelek rád és velem az emberi kapcsolódást még a képernyőn keresztül is érezni fogod.

Tanított Módszerek a Változás Műhelyen

• Aviva Torna Tanfolyam

• Aviva Torna alap 18 gyakorló óra

• Ovulációs Gyakorlatsor Tanfolyam

• Ovulációt serkentő gyakorló óra

Tanítványaim mondták rólam

Közelgő foglalkozások, ahol találkozhatsz velem

Tanfolyamok
Gyakorló órák
Online élő célzott minikurzus gyermekre vágyó nőknek

A sikeres természetes fogantatás 3 nélkülözhetetlen kulcsa

Hogyan kapcsolj át gyermekvállalást támogató üzemmódba és támogasd a könnyed megfoganást, orvosi mellékhatások és saját magad stresszelése nélkül.